"Burn rubber not your soul"

lördag 22 maj 2010

Den fula ankungen har blivit RÄSERBIL på riktigt!

Inpackad & klar
Inte utan dessa : )

Giftig ?

Om det är något som ska stå på din att göra lista innan du där är det helt klart att få åka i en bil med en riktigt stor mysig motor, Im in love !! :)
Bilderna ovan är från Test & Tune i Söderhamn, blev tråkigt nog bara en repa. Mycket regn & dåligt fäste så egentligen skulle man nog kunna kalla det två värmare :)
Hade en overklig känsla hela vägen upp till söderhamn, bilen var klar (så gott som) & stod inpackad i bussen. Svårt att sätta sig in i hur många timmar det faktiskt ligger bakom dessa projekt när man går runt i depån & kikar. Men äntligen !!
Nästan hela söndagen regnade det, men trots motgångarna drog körningarna igång strax efter 3, verkligen en engagerad klubb vi kör för ! :)
Lite små strul med huvudströmbrytaren drog ut på tiden, gissa om damen som satt i bilen hade puls på 20.000 när det väl var klart för avfärd ? Men det kändes verkligen som hemma, & jag tror stenhårt på den här sommaren ! Mattias hade gått igenom händelseförloppet ungefär 1 miljon gånger i mitt huvud, tror även att bilen var helt med på noterna.
Ett ord, FRÄNT !!!!!!
Dock blev det ingen mer repa, ett oljud satte stopp & vi valde att avstå. Problemet är lokaliserat det var inget värre än en bråkig startmotor av "USA" kvalité. Nu står min älskling (iaf en av dom) nere i garaget & väntar på att han ska få sina nya Hoosier, ny huvudströmbrytare monterat & nytt fönsternät är på väg hem.
Mycket tid & alla pengar men LÄTT värt de ! :)
Orsa 28-30/5 Next Stop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar